Erkende bodemsaneringsdeskundigen

Vermits we reeds vele jaren als aannemer de bodemsaneringswerken uitvoeren, hebben we ook samen met de verschillende erkende bodemsaneringsdeskundigen veel expertise in bodemsanering opgebouwd. Bovendien kunnen we steunen op een ruime theoretische en praktische kennis van de verschillende wettelijke bodemsaneringsprocedures (zie historiek). Dit maakt het ook mogelijk om de communicatie van de erkende bodemsaneringsdeskundige met de klant over de te volgen procedures te ondersteunen.

Tot ons cliënteel behoren zowel KMO’s als grote bedrijven uit de verschillende sectoren waaronder bijvoorbeeld de chemische, logistieke en brandstofsector. Be-Con bv combineert de vertrouwde technieken uit de bodemsanering met de nieuwste ontwikkelingen.  Het beschikt over in-situ installaties die telemetrisch opgevolgd en gestuurd worden en staat voor een jarenlange ervaring en bedrijfszekerheid die nodig is om een sanering kostenefficiënt tot een goed einde te brengen. Be-Con bv werkt volgens haar gecertificeerd Achilleszorgsysteem (groep I en II).

Ter ondersteuning van de opvolging van de bodemsaneringswerken, beschikt Be-Con BV over eigen snelle testkits – en modules. In het labo kunnen daardoor zuiveringsparameters worden bepaald, waarmee het saneringsproces kan worden geoptimaliseerd.Erkende bodemsaneringsdeskundigen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x