Consultancy & Engineering

Be-Con Consultancy & Engineering in actie voor een proper milieu … en meer!

… en vooral meer!

De voorbije jaren hebben de zaakvoerders/bestuurders van Be-Con heel wat expertise opgebouwd in alles wat met ondernemen te maken heeft. 

Dit kan ook niet anders!  Van een KMO-bedrijfsleider wordt immers verwacht in alle disciplines thuis te zijn: ondernemings- en vennootschapsrecht, arbeidswet, welzijnswet, milieuwetgeving, keuringen en certificatie, machinerichtlijn, zorgsystemen milieu-kwaliteit-veiligheid, communicatie, boekhouding, fiscaliteit, technologie, veiligheidscoördinatie, erkenningen en registraties, vergunningen, strategie, missie en doelstellingen, administratie allerhande, ….

Voor elke discipline staat er wel ergens een gespecialiseerd adviseur voor je klaar, maar uit ervaring weten we dat dit niet voldoende is. Als ondernemer is het belangrijk van bij de start van jouw bedrijf met het ganse verhaal mee te zijn en dat is niet eenvoudig. Bijkomend kan elke ondernemer op een gegeven moment wel eens ondersteuning gebruiken. Er komen dan ook vele uitdagingen op haar of zijn pad: individuele, organisatorische en meer en meer ook maatschappelijke uitdagingen. We kunnen als ondernemers maar beter samen de uitdagingen aangaan!

We stellen dan ook onze kennis en ervaring ter beschikking van KMO-bedrijfsleiders: Uw uitdaging wordt onze drijfveer, uw passie wordt onze passie! 

Natuurlijk willen we deze expertise ook ten dienste stellen voor alle organisaties en op alle niveaus - zowel industrie als overheid - die hieraan nood hebben. Van het bespreken van problemen en ideeën tot de oplossing of uitwerking ervan. Neem gerust contact op en dan bekijken we samen wat wij voor u kunnen betekenen! Hilde Maes
Zaakvoerder/Bestuurder
Ir Chemie - milieutechnologie (KUL)
0498 518 949
hilde.maes@be-con.be
LinkedIn

Consultancy & Engineering

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x