Bodemsanering

Een overvulling van de stookolie - of mazouttank, een lekkende stookolietank die juist gekeurd is, uw stookolie in de kelder van de buren …. Het zal u als particulier maar overkomen!  

Als aannemer bodemsanering kan Be-Con BV op dat moment voor u het verschil maken. Binnen de bestaande wettelijke procedures zoeken wij voor u naar een kostenefficiënte sanering van uw bodem, waarbij ook uw verzekeringsmaatschappij uw partner is waar mogelijk. 

Spijtig genoeg gaat met een bodemverontreiniging - naast het financiële – soms ook nog een emotionele factor gepaard. Een voorbeeld hiervan is een burengeschil. Dit laat ons als aannemer ook niet onverschillig binnen onze communicatie.   

Natuurlijk worden niet enkel particulieren met bodemvervuiling of -sanering geconfronteerd. Tot ons cliënteel behoren zowel KMO’s als grote bedrijven uit de verschillende sectoren. 

Be-Con BV voert de werkzaamheden uit volgens haar gecertificeerd Achilleszorgsysteem (Groep I en II) en is geregistreerd of erkend voor uitvoering van bodemsaneringswerken in de 3 gewesten.

Met erkende bodemsaneringsdeskundigen en verzekeringsmaatschappijen werken we samen aan een oplossing binnen schadegevallen en bodemsaneringsprojecten. 

In deze website hebben we in eerste instantie voor elk van de vernoemde betrokken partijen nuttige informatie opgenomen. 

Vervolgens kan u erop vertrouwen dat ik met mijn 30-jarige ervaring en deskundigheid persoonlijk voor u klaar sta tijdens uw bodemsaneringstraject! 

Marc Verreydt
Zaakvoerder/Bestuurder
Master Biochemie (KUL)

Marc.verreydt@be-con.be
Linkedin

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x